Friday, April 24, 2009

SELAMAT DATANG KE BLOG RINNA

LAYAN LA GAMBAR-GAMBAR DI BAWAH SANE YER
CUME TINGGALKAN KOMEN ANDA DI SINI...HEHEHEHE!!!!
***************************************************************************************

11 comments:

lienazamri said...

rinna, ada citer pasal ekau aku tepek kat blog, rajin2 jomlah singgah kek teratak den tu...

Big Mamma Bukhari said...

salam...

what's wrong dear?

jgn tensi2 ok!!

layout kita sama beb!! giv me 5 ok!! :-)

jay said...

salam perkonalan ..den bkn asal nogori tapi omak den yo..tapi lamo gak den kat sano..skarang den kalau balik kampong memang kono p jolobu sano..lawat2 la blog den jugak yo..

MAZZ DELICACIES said...

salam rinna.. jgn tension2.. dtg umah akak, amik award. tq

jebuk711 said...

huhuhu....ada blog ek...
usah tensen2....kalu tensen gak, korek idung tu dalam2...hehe

Mira said...

salam pn. president TKB...apa yg tension sangat ni..cuba ko habak maiii

Nur Syafawati said...

ka krinaaaaaaaaaaaaaaaa

MamatHitaM said...

salam wah gi bukit tinggi dediam jek erk.........

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

salam akak..
waaa... dh de blog jugak..
hehehe, saya pon..
kite sambung kat sini lak ye!!
neway, hepi bloggings ye kak..

chindek said...

mmg hepi la chek kak kita ni../

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)